Iskustvo upotrebe Prostaline

Želim podijeliti svoje iskustvo sa Prostaline, kako ga koristiti i šta očekivati u budućnosti. Pregled će biti što detaljniji kako bi svako mogao sam izvući zaključke.

Fotografija pretplatnika koji je poslao svoju recenziju kapsula Prostaline

O mom problemu sa prostatom

Problem je nastao prije par godina nakon veze sa jednom djevojkom. Nakon 3 sedmice pojavile su se neugodne senzacije. Nisam obraćao pažnju, a nakon nekoliko dana pojavio se čitav "buket" raznih simptoma:

  1. Bol u donjem dijelu abdomena.
  2. Povećana tjelesna temperatura.
  3. Smanjena potencija.
  4. Slab mlaz pri mokrenju.
  5. Stalno bolno mokrenje.
  6. Bol u perineumu.

Bilo je nemoguće izdržati. Obratio se doktoru. Savjetovao je korištenje Prostaline.

Prostaline obrazac za pakovanje i oslobađanje

Osjećaji od ambalaže bili su samo ugodni. Dobar, moderan dizajn u bijeloj i plavoj boji. Plastična boca sa čvrstim čepom. Sami tableti nisu ništa posebno. Uobičajene velike kapsule bijele boje u filmskom omotu. Nisam pokušao da ugrizem. Miris je blago sladak. Možda je to zbog obilja prirodnih sastojaka u sastavu.

Pakovanje sadrži 20 tableta. Odmah su mi rekli da kupim 2-3 pakovanja, jer tretman traje dugo.

Preduvjeti

Liječnik je prije upotrebe lijeka snažno preporučio isključiti masnu hranu iz prehrane, a također smanjiti količinu alkohola na minimum. Na pitanje da li se može bez toga, odgovorio je ne.

Uznemirio sam se. O kakvom se lijeku radi, sugerira cijeli tok liječenja, ali situacija zahtijeva. Toplo preporučujem da se pridržavate i ovog pravila. Ako ne pripremite tijelo i ne kombinirate tablete sa bilo čim, to može samo pogoršati situaciju.

Osjećaj primjene

Prepisana mi je upotreba lijeka 1 put dnevno nakon jela. Za bolju apsorpciju savjetovano je piti vodu. I tako je i učinio. Prije upotrebe pročitajte upute i sve recepte. Ništa posebno. Mogla je biti samo alergijska reakcija, ali je nije bilo. Nema izbijanja, crvenila, povraćanja.

Prve pozitivne promjene uočene su par dana nakon primjene. Počeo sam se rjeđe buditi noću da bih otišao u toalet. Bol u donjem dijelu abdomena je nestao nakon nekoliko dana. Bolovi u jajnicima su se takođe smanjili.

Mjesec dana nakon početka liječenja, normalna muška potencija je u potpunosti obnovljena.

Izlaz nakon upotrebe Prostaline

Lijek Prostaline je potpuno otporno oružje protiv prostatitisa. Pomogao mi je. Na aplikaciju nije bilo pritužbi, a rezultat je vidljiv nakon par dana.

Lijek je na mene ostavio samo pozitivan utisak, tako da svim muškarcima sa sigurnošću mogu preporučiti liječenje prostatitisa na prirodan način uz pomoć Prostaline.